Velkommen
til Viden om Mad


Her kan du finde svar på spørgsmål om vore fødevarer.

Du kan slå op i Leksikon eller stille spørgsmål til andre af Voms læsere.


Søg i debat


Søg i leksikon


Målsætning
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad. Vi vil sikre, at vores egne kilder altid er i orden og til at stole på. Når det drejer sig om fødevarer, er der kun sjældent et enkelt endegyldigt svar. Derfor lægger vi også vægt på, at sagerne bliver set fra flere sider, vendt og drejet i en debat mellem eksperter og forbrugere. Vi vil gerne kunne give dig svar på alle spørgsmål om mad, uanset om det handler om smag, sundhed, sikkerhed eller andet, der vedrører din mad.

 

Velkommen til Viden om mad

Alle med et seriøst bidrag er velkommen til at deltage i Debatten. Voms læsere har allerede besvaret 7000 spørgsmål.


Nyeste kommentarer

Emne: Bruger: Poster:Dato:
pålægssky, holdbarhed efter åbningingelise42024-04-02 12:34:26
Norsk FarsLasse122024-03-13 02:48:55
MarmeladeSjannie Fleischer12024-01-30 10:53:59
JætteblokBente Dalsgaard92024-01-08 01:34:04
Hamburgerryg af ornekødJanne Johnsen122023-11-19 10:50:40
Jordskokker - kan de spises på trods af skimmelBirgitte Balslev152023-11-06 02:08:35
Hvidløgskur, kun hvert femte årGaby952023-11-05 08:56:38
Lave skipperlapskovs 3 dage førKnud Lindholm Lau52023-08-20 02:11:22
Bløde asierJette CHARLOTTE ANDERSEN42023-08-19 10:25:01
Genopvarmning af rosastegt cuvette/culotteLiselotte Jørgensen32023-08-07 07:03:55

Se alle emner

Opret nyt emne

Kontakt - Arkiv - Privatlivspolitik